Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679037240

Copa 679037240 Información oficial sobre el partido 679037240 en Hattrick

02.06.2021 12:45:00

Gestión FC Alineación oficial del equipo 'Gestión FC' en el partido 0 - 3 Sunce F.C. Alineación oficial del equipo 'Sunce F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gestión FC Alineación oficial del equipo 'Gestión FC' en el partido 2 - 1 Sunce F.C. Alineación oficial del equipo 'Sunce F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gestión FC

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Joan Antoni Mollfoyeda va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Joan Antoni Mollfoyeda va estar a punt d'empatar per a Gestión quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Francisco Faccio va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Sylvain Provost va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 63, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gestión van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Amador Moreira Monteiro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 el Gestión va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sylvain Provost no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amador Moreira Monteiro.

Sunce F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Yanis Berlaen va posar els visitants SUN per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SUN eren letals, i Slobodan Grbas va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Slobodan Grbas, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Victor-Lucian Muja va marxar de José Alfredo Revelo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de SUN van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Mickaël Neau va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Slobodan Grbas de SUN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.