Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679035368

Copa 679035368 Información oficial sobre el partido 679035368 en Hattrick

02.06.2021 12:30:00

Gorakoak F.T Alineación oficial del equipo 'Gorakoak F.T' en el partido 4 - 0 Peleles Alineación oficial del equipo 'Peleles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gorakoak F.T Alineación oficial del equipo 'Gorakoak F.T' en el partido 1 - 2 Peleles Alineación oficial del equipo 'Peleles' en el partido
Tiene bastante suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,4 % 57,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorakoak F.T

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jacob Nunes Ribeiro de Gorakoak aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Gorakoak va aconseguir el 2 - 0 quan Andrea Vitolo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Gorakoak va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Birger Wertheim des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Gorakoak va augmentar la diferència quan Andrea Vitolo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gorakoak va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Gonzalo Romay Bermúdez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Peleles

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adrian Benescu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Kurt Sandmann va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en José Simón Abril, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): PLs van seguir progressant per la banda dreta. Natalio Cortazar va tenir la seva oportunitat al minut 36, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Per Billflod va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.