Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679035299

Copa 679035299 Información oficial sobre el partido 679035299 en Hattrick

02.06.2021 12:30:00

Bars.FC Alineación oficial del equipo 'Bars.FC' en el partido 0 - 2 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bars.FC Alineación oficial del equipo 'Bars.FC' en el partido 2 - 0 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bars.FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Bars.FC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jeremies Frigoler va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergey Laushkin.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Orhan Tayşı va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Sergey Laushkin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jeremies Frigoler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Hiazinto Ezkirotz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bars.FC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Klaus-Michael Eggeling de Bars.FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bars.FC Nguyễn Trung Việt va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Giovanni Rubini, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sergey Laushkin va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bars.FC i 0 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bars.FC Jeremies Frigoler, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sergey Laushkin. El marcador continuava 0 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Klaus-Michael Eggeling de Bars.FC anava molt fort i col·locat però Sergey Laushkin no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 2.

Bobby Barnes Blisters

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfredo Estúñiga va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Raúl Cartella aquest no va estar a l'altura.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bars.FC. La jugada d'estratègia del Blisters per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Antonio Carnicero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Estúñiga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Blisters que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En José Antonio Carnicero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blisters va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Cartella va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Al minut 92 de partit, Fawzi Sarhan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Blisters va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fawzi Sarhan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 206 Minuto 100 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Manel Ruana va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Tomàs Masip de Blisters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Valencia de Blisters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tomàs Masip va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Blisters Sergey Laushkin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nguyễn Trung Việt es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Manolo Barquero Estevan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 2 per a Blisters.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Blisters Chaviv Weidenfeld va intentar enganyar Nguyễn Trung Việt amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 2.