Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679035277

Copa 679035277 Información oficial sobre el partido 679035277 en Hattrick

02.06.2021 12:30:00

Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido 7 - 0 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido 2 - 0 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teiponcitos United

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va premiar Teiponcitos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Arhi Pieniniemi va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Villem Alla es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Teiponcitos. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Antonio Fariña xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Mushfiqur Rahman de Teiponcitos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Teiponcitos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Batlle, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mushfiqur Rahman va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 77, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Teiponcitos, mentre ja celebrava el 6 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): En Udo Strombach va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mushfiqur Rahman la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Teiponcitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arhi Pieniniemi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chiseira. La jugada d'estratègia del Teiponcitos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Udo Strombach va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Chiseira F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Chiseira van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fabián Llerena va sortir desviat a la dreta de la porteria.