Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678975392

Copa 678975392 Información oficial sobre el partido 678975392 en Hattrick

26.05.2021 21:15:00

FK Island Tornados Alineación oficial del equipo 'FK Island Tornados' en el partido 4 - 1 Team Gazalegt Alineación oficial del equipo 'Team Gazalegt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Island Tornados Alineación oficial del equipo 'FK Island Tornados' en el partido 2 - 0 Team Gazalegt Alineación oficial del equipo 'Team Gazalegt' en el partido
Tiene suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Island Tornados

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Toby Stanley va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tornados.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tornados van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Árni Sæbúð, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Einar Þór Gunnarsson es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 220 Minuto 101 (Ocasión de falta): Al minut 101, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Þórður Sigurbjörnsson de Tornados va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tornados, Guðbrandur Einarsson, col·locà la pilota just a les mans d'en Andrei-Daniel Constanda. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Axel Sigurólason de Tornados va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Juan Carlos Estevez va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Tornados a la tanda de penals: 3 - 1!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jeremy Valenta de Tornados, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andrei-Daniel Constanda en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Team Gazalegt

Goles Goles

  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Lacroix va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Gazalegt van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Jafet Svavarsson des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gazalegt va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Einar Ástþórsson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Edgardo Chamorro va intentar anar-se'n per velocitat al minut 53 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gazalegt va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lauri Tuovila, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gazalegt Lauri Tuovila, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ajnur Zahirović. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Braz Borgonha de Gazalegt va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kofi Donkor de Gazalegt va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.