Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678970130

Copa 678970130 Información oficial sobre el partido 678970130 en Hattrick

26.05.2021 18:45:00

FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido 3 - 1 BĄKJOLKI Alineación oficial del equipo 'BĄKJOLKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido 1 - 2 BĄKJOLKI Alineación oficial del equipo 'BĄKJOLKI' en el partido
Tiene suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Banicja Kraków

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Andrzej Opolski va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Leon Hanysz de Banicja va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Banicja van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Jerkko Tuomonen.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Jerkko Tuomonen va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Banicja va estar a punt d'arribar en un córner. En Leon Hanysz va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Maciej Sadłowski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Banicja van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Jerkko Tuomonen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

BĄKJOLKI

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de BĄKJOLKI va ser finalitzada des de l'esquerra per Michał Krypczyk al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Franciszek Oworuszko va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Krzysztof Chmielewski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Michał Krypczyk quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El BĄKJOLKI creava perill des de la dreta al minut 47, però en Nicolás Acebal, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Krzysztof Chmielewski desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): BĄKJOLKI va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Michał Krypczyk es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rudolf Siara de BĄKJOLKI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rudolf Siara es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edgar Ambroszkiewicz de BĄKJOLKI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.