Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meshitos FC (1459912) - Peral United (486091) » 678935079: T66/R4

Copa 678935079 Información oficial sobre el partido 678935079 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 4 - 5 Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 2 - 3 Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Meshitos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alan Ellul Bonici que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 55 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Meshitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aristides Sousa Rodrigues ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Meshitos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Szymon Wroniszewski no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Aristides Sousa Rodrigues va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sefu Okeyo de Meshitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Meshitos, Manuel Inoriza, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ramis Mutallapov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ferenc Hegyvári va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Meshitos i 2 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Alan Ellul Bonici de Meshitos va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! 蔡 (Cai) 項英 (Xiangying) de Meshitos va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Meshitos Michael Kearns va intentar enganyar Ferenc Hegyvári amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.

Peral United

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a United prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Moisés Molina Moreno.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Moisés Molina Moreno va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Morteza Oliaei al minut 68 semblava entrar, però Ryszard Pachelski va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del United que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Moisés Molina Moreno, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 206 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 81, tothom va saber perquè en Ilya Markevich era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Bright Baffour va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 95 (Ocasión de falta): En Morteza Oliaei va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 95. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eryck Giesberg de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Moisés Molina Moreno va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de United Morteza Oliaei no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ryszard Pachelski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Ferenc Hegyvári anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a United.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Máximo Loureiro de United, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ryszard Pachelski en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.