Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Puente (489541) - Collado FC (1414869) » 678935061: T66/R4

Copa 678935061 Información oficial sobre el partido 678935061 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 5 - 2 Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 2 - 0 Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Puente

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els jugadors del C.D.Puente amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 20, deixant Kristjan Karu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El jugador de C.D.Puente Kristjan Karu quasi va assolir l'empat al minut 16 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): C.D.Puente va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roberto Bonori en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Villaño, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, Jacinto José Dias Figueiredo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Amb 69 minuts disputats, Ambroise Le Gal gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fernando Villaño va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Darío Ruiz va estar a punt d'avançar els locals al minut 110 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jacinto José Dias Figueiredo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Ambroise Le Gal va clavar el 2 - 1 per a C.D.Puente amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de C.D.Puente Guillaume Rabier no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Villaño es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Cezar Sulger de C.D.Puente, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Villaño en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de C.D.Puente, Olavi Tungskär, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.

Dendma C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Dendma Răzvan Prodaniuc va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Cèsar Ciurana va entorpir al marcador d'en Juan Carlos Bustillos per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Răzvan Prodaniuc va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dendma que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 111 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dendma va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nikša Kokot, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Genadiy Pashkovskiy va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Fernando Villaño, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Guillaume Rabier va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dendma i 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dendma, Juan Carlos Bustillos, col·locà la pilota just a les mans d'en Guillaume Rabier. El marcador: 4 - 2.