Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD La Lagunilla (1600440) - Mediadoro Athletic_Club (313967) » 678935050: T66/R4

Copa 678935050 Información oficial sobre el partido 678935050 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 1 - 2 Mediadoro Athletic_Club Alineación oficial del equipo 'Mediadoro Athletic_Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 0 - 3 Mediadoro Athletic_Club Alineación oficial del equipo 'Mediadoro Athletic_Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD La Lagunilla

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Lagunilla va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Bogusław Steczko aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lagunilla Xuacu Salas Tovar quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aristides Fagundes l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lagunilla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Xuacu Salas Tovar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Lagunilla van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 64 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Bogusław Steczko no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xuacu Salas Tovar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mediadoro Athletic_Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Ivo Vyvial, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 35.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tomas De Meo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Athletic_Club.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Ivo Vyvial, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.