Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chirigora wire (800547) - xeroki's (801222) » 678934987: T66/R4

Copa 678934987 Información oficial sobre el partido 678934987 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

Pimpamgol Alineación oficial del equipo 'Pimpamgol' en el partido 2 - 6 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pimpamgol Alineación oficial del equipo 'Pimpamgol' en el partido 0 - 3 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimpamgol

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ricardo Moncada Maza la va rematar Josep Carles Tapiol amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pimpamgol el 1 - 2.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Nicolás Conrado de Pimpamgol va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 5.

xeroki's

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): En Elias Rajamäki va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 6. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Petr Mikan va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al 14 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a xerokis augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Petr Mikan es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Petr Mikan de xerokis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Petr Mikan de xerokis va fer un bon esprint per escapar-se de Karl Jentzsch i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 5. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tomás Ares va augmentar l'avantatge de xerokis a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 Radu Gheorghe va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tomás Ares, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Américo Silveira. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Adnane Abakil va ser clau en la jugada d'atac de xerokis al minut 78, quan ell mateix va fer una passada brutal a Américo Silveira, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 282 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Víctor López de Ayala es va quedar sol davant del porter, al minut 92. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Víctor López de Ayala de xerokis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.