Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

siege cf (490511) - C.D. OFRA (1585928) » 678934859: T66/R4

Copa 678934859 Información oficial sobre el partido 678934859 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido 3 - 2 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido 0 - 2 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

siege cf

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 31 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Shayan Ghazizadeh llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Giovanni Chiossi la va rematar Jérémie Téruel amb una magnífica volea que va fer pujar per a siege el 2 - 1.
  • 141 Minuto 109 (Gol de contra por el centro): El siege era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Shayan Ghazizadeh va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El siege va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Jérémie Téruel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): siege van sortir al contraatac al minut 81, però Gabriele Schrag va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 107 (Ocasión evento especial córner peinado): Iván Laguillo Fernandez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gabriele Schrag havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

C.D. OFRA

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del C.D. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Grimosachs, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Iván Vivo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Joan Vicenç Costals va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Doğuş Tennur va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Tuomas Koivu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): C.D. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Julio Manso va quedar-se sol davant el porter Doğuş Tennur, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 80 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Aaron Patterson va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Julio Manso quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Alejandro Grimosachs quasi aconsegueix empatar per C.D. al minut 86, però Doğuş Tennur va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 290 Minuto 100 (Ocasión de falta): En Aaron Patterson va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 103, Joan Vicenç Costals de C.D. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.