Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADC Loyola (123353) - Wills F.C. (774829) » 678934816: T66/R4

Copa 678934816 Información oficial sobre el partido 678934816 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

Juayua Alineación oficial del equipo 'Juayua' en el partido 2 - 0 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juayua Alineación oficial del equipo 'Juayua' en el partido 3 - 0 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juayua

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ionuţ David, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ionuţ David, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Juayua.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ionuţ David va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Juayua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Ionuţ David va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mihai Rotăreanu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Arnold Espinoza estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Sándor Lits es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Juayua ho intentava per la dreta per mitjà de Ionuţ David, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Enrique Muhamed per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Roberto Velasco Nieto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ionuţ David de Juayua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Wills F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Wills van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Marc Antoni Rigat des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wills, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Weibar Luque va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Urueña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.