Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mataleñas F.C. (794039) - Snow_Kids (797629) » 678934773: T66/R4

Copa 678934773 Información oficial sobre el partido 678934773 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido 0 - 1 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido 1 - 2 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataleñas F.C.

Ocasiones Ocasiones

 • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Silvan Standen va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Todi Túgvustein, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
 • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Santiago Marciscano va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Arhi Koljonen, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvan Standen de Mataleñas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
 • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurício Neto de Mataleñas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Snow_Kids

Goles Goles

 • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Stirnir Björnsson va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Snow_Kids i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Snow_Kids va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Daantje Frerichs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
 • 274 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Al minut 32, Samuele Costamagna de Snow_Kids va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
 • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Snow_Kids que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maciej Szaton, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
 • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Snow_Kids, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Daantje Frerichs va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
 • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Snow_Kids va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daantje Frerichs, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maciej Szaton de Snow_Kids amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mikael Grönman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.