Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forza Breo (489285) - Postiguet f.c. (119398) » 678934710: T66/R4

Copa 678934710 Información oficial sobre el partido 678934710 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido 2 - 3 Postiguet f.c. Alineación oficial del equipo 'Postiguet f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido 4 - 0 Postiguet f.c. Alineación oficial del equipo 'Postiguet f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Breo

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jure Pavlica, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Breo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 92 gràcies a la jugada de Nelson Solalinde, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Edwin Escobar quasi dona a Breo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Atanas Peshakov va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aleandro Faccio de Breo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Valentin Steriu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Nelson Solalinde una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Øyvind Elvestad va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Edwin Escobar es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dirk Zuidam estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Aleandro Faccio, als 86 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Jure Pavlica gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Øyvind Elvestad va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Jure Pavlica va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Nelson Solalinde va ser clau en la jugada d'atac de Breo al minut 89, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jure Pavlica, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Jure Pavlica arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 94 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 94 podia haver acabat en gol, però Øyvind Elvestad va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 103 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Breo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jure Pavlica va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Breo Ralf Rademacher va intentar enganyar Øyvind Elvestad amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Breo, Dirk Zuidam, col·locà la pilota just a les mans d'en Øyvind Elvestad. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Albert Josep Balagueró de Breo anava molt fort i col·locat però Øyvind Elvestad no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Valentin Steriu xutant per a Breo va fer anar la pilota just on la volia, però Øyvind Elvestad, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Breo Nelson Solalinde va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Postiguet f.c.

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Jesús Umanes va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 141 Minuto 95 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Posti van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Bence Hidvégi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Umanes de Posti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Massimiliano Marco Corrente, el jugador de Posti va ser expulsat al minut 88.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jesús Umanes va xutar fora per a Posti, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Silvio Boronat de Posti va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Posti Daniel Sarmiento, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Slobodan Vrandečić. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Posti Ernesto Torrano no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Slobodan Vrandečić es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.