Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldeamayor soccer club (773707) - F.C Bàak (435788) » 678934623: T66/R4

Copa 678934623 Información oficial sobre el partido 678934623 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 4 - 1 F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 7 - 0 F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Aldeamayor contenien la respiració mentre en Lorenzo Cartoccio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Aldeamayor a 2 - 0. Tobias Westerthaler va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Aldeamayor va augmentar la diferència quan Shahin Ashrafi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Aldeamayor va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Andy Kaye, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Tobias Westerthaler del Aldeamayor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tobias Westerthaler va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Miguel Villaraud va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Aldeamayor Ernst Chepenko quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Shahin Ashrafi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Shahin Ashrafi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Haris Blösch de Aldeamayor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C Bàak

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Nacho Arcenegui va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per F.C Bàak en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Traian-Radu Panfil va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.