Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678928997

Copa 678928997 Información oficial sobre el partido 678928997 en Hattrick

26.05.2021 12:45:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 11 F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

F.C. Mulero

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Mulero va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Juan Altozano va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 8 de partit va donar a Mulero l'avantatge per 0 - 2. Carlos Ríos Ríos en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Uriel Payeras va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 9, i va fer pujar el 0 - 3 per a Mulero.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Ríos Ríos va augmentar l'avantatge de Mulero a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Diego Olabarri, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Guart estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manolo Jorderas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 6 al minut 54.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Mulero per augmentar la diferència al marcador a 0 - 7 al minut 55. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Juan Altozano. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 0 - 8 per sobre quan Fernando Guart va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Mulero va augmentar el seu avantatge a 0 - 9, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Diego Olabarri, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Carlos Ríos Ríos de Mulero va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 10 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Mulero va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Oramas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 11 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Ríos Ríos.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Guart de Mulero es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.