Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678928459

Copa 678928459 Información oficial sobre el partido 678928459 en Hattrick

26.05.2021 12:30:00

SWAT87 Alineación oficial del equipo 'SWAT87' en el partido 0 - 5 la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SWAT87 Alineación oficial del equipo 'SWAT87' en el partido 0 - 4 la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SWAT87

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Swen Zerbel de SWAT87 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

la pelota

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Quan passaven 33 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del pelota. En Aage Jønsson va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Roman Wszelak va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a pelota.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del pelota va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Otto Laduron, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Emilio Leffler va augmentar l'avantatge de pelota a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Otto Laduron va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Roman Wszelak va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Holger Palludan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Frédéric Holdener, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Frédéric Holdener va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Otto Laduron.