Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678928036

Copa 678928036 Información oficial sobre el partido 678928036 en Hattrick

26.05.2021 12:30:00

migmontor Alineación oficial del equipo 'migmontor' en el partido 2 - 3 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
migmontor Alineación oficial del equipo 'migmontor' en el partido 1 - 3 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

migmontor

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, migmontor aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Luís Amado Panóias va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Inhar Unamuno va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Òscar Palmarola la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El migmontor ho intentava per la dreta per mitjà de Armand Casamartina, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): migmontor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 97, quan Armand Casamartina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Armand Casamartina de migmontor va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 103, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Linwood Campbell de migmontor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lutz Reckow.

Bobby Barnes Blisters

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Edmundo Peñaherrera va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Blisters van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 69, quan Próspero Estensoro va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 143 Minuto 98 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Blisters eren letals, i Manolo Barquero Estevan va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Company va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.