Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678927911

Copa 678927911 Información oficial sobre el partido 678927911 en Hattrick

26.05.2021 12:45:00

aliaga f.c Alineación oficial del equipo 'aliaga f.c' en el partido 2 - 1 Ninjas en Pijamas Alineación oficial del equipo 'Ninjas en Pijamas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
aliaga f.c Alineación oficial del equipo 'aliaga f.c' en el partido 2 - 3 Ninjas en Pijamas Alineación oficial del equipo 'Ninjas en Pijamas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aliaga f.c

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, Rory Fraser va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Iturrebaso va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): aliaga va aconseguir el 2 - 0 quan Rafael Revuelta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El aliaga ho intentava per la dreta per mitjà de Andre Bitburger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Ninjas en Pijamas

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 40, el jugador visitant Aatami Teräsvuori va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jean-Marc Sardin estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Aatami Teräsvuori, als 63 minuts, va fallar per ben poc.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Andrés Muñoz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tamás Ugrai va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Asmil Kharfan al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Bueno de Ninjas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.