Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678927604

Copa 678927604 Información oficial sobre el partido 678927604 en Hattrick

26.05.2021 12:45:00

llimona team Alineación oficial del equipo 'llimona team' en el partido 6 - 4 Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
llimona team Alineación oficial del equipo 'llimona team' en el partido 2 - 4 Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido
Tiene mucha potra 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,8 % 59,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

llimona team

Goles Goles

  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Vasto no va poder aturar Flavio Cipriani de llimona, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 67 el 1 - 1.
  • 112 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del llimona s'esgargamellaven dempeus per esperonar Arwin Kitschler que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 111 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Flavio Cipriani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de llimona.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): llimona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 54 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Flavio Cipriani ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): llimona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Frankobert Karakurt en un 1 contra 1 amb el porter Dácio Bermudez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Florian Kranjcar va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frankobert Karakurt de llimona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 97 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Frankobert Karakurt de llimona es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 97.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de llimona, Flavio Cipriani, col·locà la pilota just a les mans d'en Dácio Bermudez. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de llimona Henny Oltersdorf no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dácio Bermudez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Fernando Díaz de Garato de llimona, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dácio Bermudez en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Mário Monteiro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de llimona, Arwin Kitschler, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Osvaldo Centrella donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Al minut 108 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a TFC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Josep Robert.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Andriy Onishenko que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Irular Mallabiarrena quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Vasto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Es duien 112 minuts de partit jugats quan Irular Mallabiarrena va estar a punt de posar per davant a TFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mário Monteiro va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Grégoir Epandi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mário Monteiro va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de TFC i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de TFC, Èric Genebriera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mamisoa Rabemanantsoa de TFC anava molt fort i col·locat però Mário Monteiro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Juan Mendia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a TFC.