Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678927012

Copa 678927012 Información oficial sobre el partido 678927012 en Hattrick

26.05.2021 12:45:00

Celta de Patos Alineación oficial del equipo 'Celta de Patos' en el partido 1 - 2 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celta de Patos Alineación oficial del equipo 'Celta de Patos' en el partido 3 - 1 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta de Patos

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Audun Sørlie es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Miquel Crusella va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 27 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Enrique Capuchines va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Michelangelo Pintus hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 77 minuts, en Enrique Capuchines no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 符 (Fu) 安丰 (Anfeng).

Birras People

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Ione Amaya de Birras va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Antonio Valenzuela Hita va aprofitar un error defensiu al minut 21, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Birras.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Julián Cotorro de Birras va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jochen Sengelmann que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Jochen Sengelmann, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Birras va quedar sense poder incrementar el seu marcador.