Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Devotos de Camilo Sexto (776902) - Collado FC (1414869) » 678788476: T66/R3

Copa 678788476 Información oficial sobre el partido 678788476 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido 4 - 5 Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido 2 - 0 Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Devotos de Camilo Sexto

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Devotos va ser Guy Vincent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emiliano Francisco Esquivel de Devotos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Guy Vincent de Devotos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Villaño en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Zygmunt Rojecki anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Devotos.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Emiliano Francisco Esquivel, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fernando Villaño va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Devotos i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Stephen Onyancha va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Román Hiniesta de Devotos anava molt fort i col·locat però Fernando Villaño no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Devotos Yidir Laëlati va intentar enganyar Fernando Villaño amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.

Dendma C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 74, en Marc Merenda la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Mieszko Mańkiewicz que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Aleksander Kamenšak quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Aleksander Kamenšak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Emiliano Francisco Esquivel va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dendma va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mieszko Mańkiewicz va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cèsar Ciurana de Dendma es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77 del partit, Cèsar Ciurana de l'equip Dendma, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Dendma Anzelm Tkaczyk no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Salbatore Laburra es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dendma, Fernando Villaño, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): César Arnuero de Dendma va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Sergio Lanus García anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Dendma.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dendma, Alex Ayala, col·locà la pilota just a les mans d'en Salbatore Laburra. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Dendma Bassan Fernandes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Salbatore Laburra es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.