Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Fantasmitaa (1593864) - F.C. Serrejón (800703) » 678788251: T66/R3

Copa 678788251 Información oficial sobre el partido 678788251 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

Real Fantasmitaa Alineación oficial del equipo 'Real Fantasmitaa' en el partido 0 - 2 F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Fantasmitaa Alineación oficial del equipo 'Real Fantasmitaa' en el partido 2 - 1 F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido
Tiene mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Fantasmitaa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Firmino Cunha Bueno del Fantasmitaa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mahfouz Abou Ghazala va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Firmino Cunha Bueno, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alvar Partanen hauria d'haver estat gol al minut 48 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fantasmitaa Mahfouz Abou Ghazala quasi va assolir l'empat al minut 53 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Bastian Schläger va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 66 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alvar Partanen de Fantasmitaa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lokman Rükni.

F.C. Serrejón

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador de Serrejón Víctor Ferrer va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 41 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, un xut de Zdravko Kolev des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Kepa Lesaka, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tobías Baquero no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Esteban Grimosachs. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.