Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ktica team (1580025) - Bodom Warhearts (120830) » 678787549: T66/R3

Copa 678787549 Información oficial sobre el partido 678787549 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 2 - 3 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 0 - 2 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ktica team

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): ktica va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Lalo Gato San Juan, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ktica van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Fachrul Kalijaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ktica sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Matei Negară, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Bodom Warhearts

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francesco Carotenuto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Franciszek Patej va descol·locar totalment la defensa contrària i Niels Tiwald no va perdonar i va marcar el 0 - 2.
  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Franciszek Patej va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Roland Fohrn va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Bodom posava el marcador 1 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, el Bodom va estar a prop d'augmentar el marcador després que en 葛 (Ge) 中华 (Zhonghua) s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 235 Minuto 51 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a 王 (Wang) 崇方 (Chongfang) de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Najjar Abu El-Rub va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Yeray Ituren va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, 葛 (Ge) 中华 (Zhonghua) es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francesco Carotenuto va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Sumohadi Dwiki va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roland Fohrn de Bodom es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.