Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerditos Salvajes (1367203) - Weeh tío m enamorao (1335287) » 678621801: T66/R2

Copa 678621801 Información oficial sobre el partido 678621801 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido 5 - 1 CALDESES2 Alineación oficial del equipo 'CALDESES2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido 6 - 0 CALDESES2 Alineación oficial del equipo 'CALDESES2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerditos Salvajes

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Leopoldo Jacinto Villa Calzadilla al minut 27, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Cerditos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hans Jógvanson va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 28, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cerditos, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Cerditos al minut 35, que va llançar ajustat al pal en Leopoldo Jacinto Villa Calzadilla. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sebastián Cóceres, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Cerditos.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Cerditos va aconseguir el 5 - 1 quan Alberto Fromista va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nicolás Galeano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Edgardo Valiante una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Miquel Pedrol va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Leopoldo Jacinto Villa Calzadilla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miquel Pedrol va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sebastián Cóceres va estar a punt de sentenciar el partit al minut 91, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kamil Kypr de Cerditos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgardo Valiante.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Madariaga de Cerditos es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

CALDESES2

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats de CALDESES2 van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Andri Audet va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.