Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ratones coloraos (1590862) - Mataleñas F.C. (794039) » 678620619: T66/R2

Copa 678620619 Información oficial sobre el partido 678620619 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

Kallroden FC Alineación oficial del equipo 'Kallroden FC' en el partido 2 - 4 Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kallroden FC Alineación oficial del equipo 'Kallroden FC' en el partido 1 - 5 Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kallroden FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Gilles Büetiger es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, Miguel Noboa va pentinar un córner cap al segon pal que Aleu Domezain va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 65 (Ocasión de penalti): José Eduardo Estrada es va posar les mans a la cara després que al minut 65 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Augusto Martínez de Kallroden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mataleñas F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Santiago Marciscano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Arhi Koljonen va augmentar l'avantatge de Mataleñas a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Marten Pettai va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 3 per a Mataleñas.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Marten Pettai de Mataleñas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Gabriel Bustos va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Marten Pettai va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, el Mataleñas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Santiago s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Óscar Leon Urquijo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gabriel Bustos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.