Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Puertollano (774169) - tarrossos (125327) » 678619546: T66/R2

Copa 678619546 Información oficial sobre el partido 678619546 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

Albamot Alineación oficial del equipo 'Albamot' en el partido 3 - 1 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Albamot Alineación oficial del equipo 'Albamot' en el partido 2 - 0 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albamot

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ernesto Gorostorzu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Albamot se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Ernesto Gorostorzu va incrementar l'avantatge de Albamot amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Serafín Matute de Albamot va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Las Heras Tomás es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Albamot ho intentava per la dreta per mitjà de Arnau Sala, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Arobes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

tarrossos

Goles Goles

  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El tarrossos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kristian Palm va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Erik Schmalzer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de tarrossos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Manrique Coto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erik Schmalzer de tarrossos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.