Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DevilBats (1580254) - RONYRUNNER (120653) » 678619294: T66/R2

Copa 678619294 Información oficial sobre el partido 678619294 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

The Joshua FC Alineación oficial del equipo 'The Joshua FC' en el partido 0 - 7 RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
The Joshua FC Alineación oficial del equipo 'The Joshua FC' en el partido 0 - 6 RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Joshua FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Joshua, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Radu Scârlet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

RONYRUNNER

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pierre Balling va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Eladi Arratagibel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 18, i va fer pujar el 0 - 2 per a RONYRUNNER.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, RONYRUNNER va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Miguel Luis Cartagena, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ryan Laurent va anar directament als peus de Ole Qualmanns que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 4.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, RONYRUNNER va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Andrei Ţiţeica.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Joshua. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel Luis Cartagena la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RONYRUNNER es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 83.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Luis Cartagena va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de RONYRUNNER, Ole Qualmanns, que va marcar, sense saber com, el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Sergio Mendoza, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Emanuel Sachs no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Pedro Puig va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gatien Witvrouwen al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Andrei Ţiţeica, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Andrei Ţiţeica va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miguel Luis Cartagena va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.