Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Er Bicho Fc (1436575) - AIMARTXO (1420562) » 678619161: T66/R2

Copa 678619161 Información oficial sobre el partido 678619161 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

Catalunya power Alineación oficial del equipo 'Catalunya power' en el partido 0 - 3 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalunya power Alineación oficial del equipo 'Catalunya power' en el partido 2 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya power

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bastian Vaudaux va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Bogdan-Constantin Rădoi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Bonifacio Cifontes no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Bastian Vaudaux va disposar d'una bona oportunitat al minut 34, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Bastian Vaudaux no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Troya Zamudio de Catalunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fereydoun Daemi de Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de AIMARTXO va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pedro Tomás Urrue, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, AIMARTXO va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Francisco Cascabuey.
  • 105 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ignasi Garrigós va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Javier Sáenz va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. AIMARTXO posava el marcador 0 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AIMARTXO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Serra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Toni Hahka de AIMARTXO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.