Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallekas City C.F. (800971) - Cuberitos United (991313) » 678618332: T66/R2

Copa 678618332 Información oficial sobre el partido 678618332 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

Espartako Alineación oficial del equipo 'Espartako' en el partido 1 - 5 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Espartako Alineación oficial del equipo 'Espartako' en el partido 0 - 2 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espartako

Goles Goles

  • 104 Minuto 64 (Gol de penalti): Espartako aconseguia el 1 - 5 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Oscar Ratzen al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rubén Pedroso, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Pedroso de Espartako amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cuberitos United

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Manuel García va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Moulaert de Cuberitos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 40 de partit.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Cuberitos l'avantatge per 0 - 3. 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka) en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 47 pels visitants. En Jakub Maciuszko va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Plácido Aramburu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Francisco Antonio Illescas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel García no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marijan Latas no va ser aprofitada per en Manuel García que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Jakub Maciuszko va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Antonio Illescas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka) després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francisco Antonio Illescas va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gurutz Arruabarrena de Cuberitos es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hyung-Joo Kim de Cuberitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.