Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 678587408

Copa 678587408 Información oficial sobre el partido 678587408 en Hattrick

12.05.2021 09:30:00

ufo from Belarus Alineación oficial del equipo 'ufo from Belarus' en el partido 0 - 6 Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ufo from Belarus Alineación oficial del equipo 'ufo from Belarus' en el partido 0 - 6 Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ufo from Belarus

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Vasil' Rolin va entorpir al marcador d'en Mikhas' Panamarou per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Fanipol

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David da Cunha es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 13 minuts de joc, Werni Lüthard, corrent com un esperitat, superà primer Zechariah Benado per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 184 Minuto 15 (Gol de penalti): Fanipol va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Werni Lüthard va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, un xut de Celalettin Süleymanoğlu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Celalettin Süleymanoğlu va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Andrej Trasko va ser l'anotador del 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, el Fanipol va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vilmos Mártha s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Andrej Trasko va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 28, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de David da Cunha de Fanipol no va ser gol per ben poc.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Danila Zinouka es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.