Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 677990379

Liga 677990379 Información oficial sobre el partido 677990379 en Hattrick

23.05.2021 19:30:00

FC Wankerz Alineación oficial del equipo 'FC Wankerz' en el partido 0 - 6 FK Island Tornados Alineación oficial del equipo 'FK Island Tornados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Wankerz Alineación oficial del equipo 'FC Wankerz' en el partido 0 - 8 FK Island Tornados Alineación oficial del equipo 'FK Island Tornados' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wankerz

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Wankerz van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Númi Sigurbergsson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hjalti Edílonsson de Wankerz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FK Island Tornados

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Al minut 4 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bogi Kristinsson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 8, Tornados va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vilhjálmur Hildibrandsson.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Tornados va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ævar Bjartmarsson, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Pierre Bardiere de Tornados va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Einar Þór Gunnarsson va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Zoran Röck va anar a parar al cap de Óskar Hjaltason que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Tornados el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Árni Sæbúð va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Tornados quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Einar Þór Gunnarsson va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guðmundur Heiðar Kolskeggsson de Tornados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.