Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 677919492

Liga 677919492 Información oficial sobre el partido 677919492 en Hattrick

13.06.2021 18:55:00

veguille Alineación oficial del equipo 'veguille' en el partido 0 - 3 FC Palinka Alineación oficial del equipo 'FC Palinka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
veguille Alineación oficial del equipo 'veguille' en el partido 1 - 1 FC Palinka Alineación oficial del equipo 'FC Palinka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,1 % 56,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

veguille

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de veguille, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Lennaert Tromp va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): El veguille va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Charles Ati la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bachir Waaziz.

FC Palinka

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Doncho Mihalkov va pentinar un córner cap al segon pal que Lyubo Ribolovski va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Zebras augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Doncho Mihalkov es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Lyubo Ribolovski entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Zebras, un peu providencial d'en Doncho Mihalkov va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Abdollah Rahmatian va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Demetrio Ciani va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Michael Obiku va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hayati Yaşar Önkal va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Michel Ghandi Agoume de Zebras va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.