Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 677102812

Liga 677102812 Información oficial sobre el partido 677102812 en Hattrick

06.06.2021 10:30:00

KS Wicher Alineación oficial del equipo 'KS Wicher' en el partido 8 - 0 FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KS Wicher Alineación oficial del equipo 'KS Wicher' en el partido 4 - 0 FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido
Tiene mucha potra 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Wicher

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Corria el minut 9, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Wicher s'avançava en el marcador després que en Ali Asl Irani xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Wicher va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hj Abu bin Hj Rajid va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Gniewosz Reda de Wicher va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Wicher pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ali Asl Irani va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Wicher va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Witold Dziamara des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bjarne Mølgaard va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, el Wicher va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gniewosz Reda, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 7 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Witold Dziamara va augmentar l'avantatge de Wicher a 8 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Baltazar Perycz de Wicher no va ser gol per ben poc.

FC Banicja Kraków

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Seidath Barben de Banicja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Joaquín Muñoz.