Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 676223795

Liga 676223795 Información oficial sobre el partido 676223795 en Hattrick

12.06.2021 17:30:00

Avantu VM Alineación oficial del equipo 'Avantu VM' en el partido 1 - 4 FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avantu VM Alineación oficial del equipo 'Avantu VM' en el partido 0 - 2 FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avantu VM

Goles Goles

  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Shay Butlin va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Avantu: 1 a 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Fraser Prosper va fer una magnífica aturada al minut 17, tot i el bon llançament de falta de Shay Butlin.

FC PaFF

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Myles Glasford la va rematar Tino Schardt amb una magnífica volea que va fer pujar per a Wolves el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Todd McVean va augmentar l'avantatge de Wolves a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 63 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 63 pels visitants. En Damian Bradfield va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Damian Bradfield va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, el Wolves va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Reginald Barratt s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Daniel Oroşan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 25, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Todd McVean de Wolves va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Wolves van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Todd McVean, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.