Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 676223791

Liga 676223791 Información oficial sobre el partido 676223791 en Hattrick

05.06.2021 17:30:00

FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido 3 - 0 The Chatuna F.C Alineación oficial del equipo 'The Chatuna F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido 2 - 0 The Chatuna F.C Alineación oficial del equipo 'The Chatuna F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC PaFF

Goles Goles

  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Wolves prenia la batuta de l'encontre al minut 55, quan en Walter Bösch va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Wolves va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Reginald Barratt des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Damian Bradfield el va rematar Jalo Romakkaniemi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Wolves per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Guillaume Zenin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Wolves va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Krisztián Strausz en un 1 contra 1 amb el porter Stuart Longhurst, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Oroşan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Jalo Romakkaniemi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Wolves.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Oroşan per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Stuart Longhurst va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

The Chatuna F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Chatuna van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Billy Robbey no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.