Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Sociatas (1420239) - Avilas City (488752) » 676010703: T66/J6/VII

Liga 676010703 Información oficial sobre el partido 676010703 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.1007 (39043)

AmigosdeFilipin Alineación oficial del equipo 'AmigosdeFilipin' en el partido 1 - 0 Krustyburguers S.D Alineación oficial del equipo 'Krustyburguers S.D' en el partido
Toño Escariz (79') 1 - 0
AmigosdeFilipin Alineación oficial del equipo 'AmigosdeFilipin' en el partido 1 - 0 Krustyburguers S.D Alineación oficial del equipo 'Krustyburguers S.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AmigosdeFilipin Alineación oficial del equipo 'AmigosdeFilipin' en el partido 2 - 0 Krustyburguers S.D Alineación oficial del equipo 'Krustyburguers S.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AmigosdeFilipin

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en Toño Escariz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de AmigosdeFilipin.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ricardo Masó va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a AmigosdeFilipin per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Toño Escariz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 234 Minuto 85 (Ocasión de penalti): En Ricardo Masó va llançar un penal al minut 85. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Krustyburguers S.D

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Jorge Manjón, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Krustyburguers, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Jorge Manjón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Krustyburguers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jorge Manjón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 206 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Florin Repede que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): César Moyano per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 80, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jorge Manjón va superar els defenses rivals per velocitat al minut 82 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.