Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Buah. (437479) - Martinientes (438436) » 676010536: T66/J6/VII

Liga 676010536 Información oficial sobre el partido 676010536 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.1004 (39040)

Asociación Gitana Alineación oficial del equipo 'Asociación Gitana' en el partido 2 - 1 FCB Panda Alineación oficial del equipo 'FCB Panda' en el partido
0 - 1 Adolfo Baute (67')
Mauro del Nuevo (79') 1 - 1
Raúl Ruiz Arenzana (82') 2 - 1
Asociación Gitana Alineación oficial del equipo 'Asociación Gitana' en el partido 2 - 1 FCB Panda Alineación oficial del equipo 'FCB Panda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Asociación Gitana Alineación oficial del equipo 'Asociación Gitana' en el partido 3 - 2 FCB Panda Alineación oficial del equipo 'FCB Panda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,8 % 8,7 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asociación Gitana

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Mauro del Nuevo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Asociación va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Raúl Ruiz Arenzana va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Asociación per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Ruiz Arenzana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 69 minuts, en José Vicente Neruda no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Asociación va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Raúl Ruiz Arenzana va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

FCB Panda

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Panda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adolfo Baute va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Manuel Serna va estar a punt de posar per davant a Panda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rodrigo Generes va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Álvaro Mercado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlos Sánchez-Arjona ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Arnau Lluell quasi marca en una jugada assajada de córner que Máximo Suecia havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Siscu Pararols, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el Panda va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Arnau Lluell s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.