Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zumo Zaserdote (1436290) - Makax (1589832) » 676007918: T66/J9/VII

Liga 676007918 Información oficial sobre el partido 676007918 en Hattrick

03.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VII.957 (38993)

Zumo Zaserdote Alineación oficial del equipo 'Zumo Zaserdote' en el partido 4 - 1 Los Pardos FC Alineación oficial del equipo 'Los Pardos FC' en el partido
David Blackley (32') 1 - 0
1 - 1 Roderic Viaplana (50')
Youssef Bachrawi (73') 2 - 1
César Rízquez (76') 3 - 1
Beltrán Andina (81') 4 - 1
Zumo Zaserdote Alineación oficial del equipo 'Zumo Zaserdote' en el partido 4 - 1 Los Pardos FC Alineación oficial del equipo 'Los Pardos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Zumo Zaserdote Alineación oficial del equipo 'Zumo Zaserdote' en el partido 7 - 0 Los Pardos FC Alineación oficial del equipo 'Los Pardos FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zumo Zaserdote

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Zaserdote prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en David Blackley va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador Youssef Bachrawi de Zaserdote, després de 73 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zaserdote va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en César Rízquez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Zaserdote va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Miguel Villagarcía, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Beltrán Andina que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Roberto Sabater no va ser aprofitada per en David Blackley que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de César Rízquez va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Francisco Monzón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Francisco Luises va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zaserdote se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En 林 (Lin) 坤峰 (Kunfeng) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Youssef Bachrawi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Francisco Monzón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Polo Cano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mourad Yatim després que el jugador de Zaserdote li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Polo Cano de Zaserdote va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Blackley de Zaserdote la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Pardos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 50 minuts quan Roderic Viaplana va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Pardos.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Pardos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Pau Riu no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Marcos Barreto de Pardos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marcos Barreto va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.