Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costa City (312933) - MrRust F.C. (1457292) » 676007713: T66/J14/VII

Liga 676007713 Información oficial sobre el partido 676007713 en Hattrick

07.08.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VII.953 (38989)

atletico san luis Alineación oficial del equipo 'atletico san luis' en el partido 1 - 0 Club Deportivo Pale Ale Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Pale Ale' en el partido
Iker Gallones (42') 1 - 0
atletico san luis Alineación oficial del equipo 'atletico san luis' en el partido 1 - 0 Club Deportivo Pale Ale Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Pale Ale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
atletico san luis Alineación oficial del equipo 'atletico san luis' en el partido 4 - 0 Club Deportivo Pale Ale Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Pale Ale' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico san luis

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Ernesto Beitia va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de atletico, Iker Gallones, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Terencio Pazo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Ernesto Beitia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de atletico.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manuel Marín Duro per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Daniel Rice va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Iker Gallones quasi marca en una jugada assajada de córner que Adolfo Tobío havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Rice al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Terencio Pazo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Iker Gallones de atletico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Club Deportivo Pale Ale

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santiago Decap, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deportivo, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En José Benlliure va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Decap de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Benlliure de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.