Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xauen (1337842) - Tronats Atlètic (990180) » 676003865: T66/J4/VII

Liga 676003865 Información oficial sobre el partido 676003865 en Hattrick

29.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VII.885 (38921)

Xauen Alineación oficial del equipo 'Xauen' en el partido 0 - 3 Tronats Atlètic Alineación oficial del equipo ' Tronats Atlètic ' en el partido
0 - 1 Federico Madariaga (30')
0 - 2 Modesto Lirola (44')
0 - 3 Quim Espadalé (44')
Xauen Alineación oficial del equipo 'Xauen' en el partido 0 - 3 Tronats Atlètic Alineación oficial del equipo ' Tronats Atlètic ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xauen Alineación oficial del equipo 'Xauen' en el partido 2 - 1 Tronats Atlètic Alineación oficial del equipo ' Tronats Atlètic ' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xauen

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kenny Stjernstål! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Xauen Kenny Stjernstål quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Didac Vilella va disposar d'una bona oportunitat al minut 44, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Kenny Stjernstål va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 56 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Didac Vilella no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 65. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Kenny Stjernstål la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Cortadillo de Xauen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tronats Atlètic

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tronats van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Federico Madariaga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Modesto Lirola, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 44 pels visitants. En Quim Espadalé va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Modesto Lirola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tronats va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Federico Madariaga al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tronats va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Urraca va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Modesto Lirola de Tronats es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.