Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fernán-Núñez (1332745) - titokilint (1457186) » 676001160: T66/J14/VII

Liga 676001160 Información oficial sobre el partido 676001160 en Hattrick

07.08.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VII.836 (38872)

losirus Alineación oficial del equipo 'losirus' en el partido 3 - 0 titokilint Alineación oficial del equipo 'titokilint' en el partido
Alejandro Villamizar (31') 1 - 0
Pacífico Mancebo (57') 2 - 0
Biserko Roguljić (58') 3 - 0
losirus Alineación oficial del equipo 'losirus' en el partido 3 - 0 titokilint Alineación oficial del equipo 'titokilint' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
losirus Alineación oficial del equipo 'losirus' en el partido 1 - 2 titokilint Alineación oficial del equipo 'titokilint' en el partido
Tiene suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losirus

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del losirus contenien la respiració mentre en Alejandro Villamizar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): losirus va augmentar la diferència quan Pacífico Mancebo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 58 minuts, Biserko Roguljić va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Vinicio Salas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de losirus, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pacífico Mancebo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raúl Cabranes, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Jorge Balboa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Gentil-Lloch va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torben Luca Wutscher de losirus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 16 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Torben Luca Wutscher de losirus es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 16.

titokilint

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El titokilint creava perill des de la dreta al minut 42, però en Daniel Muro, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Narcís Paretas desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Narcís Paretas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.