Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAKITA TEAM (994233) - AntimadridistasVCF (1456831) » 676000308: T66/J11/VII

Liga 676000308 Información oficial sobre el partido 676000308 en Hattrick

17.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VII.821 (38857)

papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 0 - 3 Pequescuela Alineación oficial del equipo 'Pequescuela' en el partido
0 - 1 Virxilio Pulpeiro (3')
0 - 2 Martín Cabarcos (32')
0 - 3 Virxilio Pulpeiro (39')
papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 0 - 3 Pequescuela Alineación oficial del equipo 'Pequescuela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 1 - 3 Pequescuela Alineación oficial del equipo 'Pequescuela' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

papichuloio

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joan Vicenç Tortades va entorpir al marcador d'en Angelo González per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Pequescuela

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): En Virxilio Pulpeiro va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 3. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Martín Cabarcos va augmentar l'avantatge de Pequescuela a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Pequescuela va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Virxilio Pulpeiro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 24 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 24 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Alexandru Susanu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Magdaleno Grau, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francisco José López Obregón, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro García de la Fuente va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Íñigo Ejarque després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alexandru Susanu va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Martín Cabarcos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro García de la Fuente de Pequescuela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Magdaleno Grau de Pequescuela es va guanyar la targeta groga merescudament.