Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shemale israel (485896) - La Casteneta (1337288) » 675995888: T66/J12/VII

Liga 675995888 Información oficial sobre el partido 675995888 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.742 (38778)

Shemale israel Alineación oficial del equipo 'Shemale israel' en el partido 4 - 0 Chire Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Chire Club Fútbol' en el partido
Jorge Antonio Ozorio (23') 1 - 0
Andrei Maraloiu (57') 2 - 0
Mirosław Dembowski (63') 3 - 0
Francisco Sanz (89') 4 - 0
Shemale israel Alineación oficial del equipo 'Shemale israel' en el partido 4 - 0 Chire Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Chire Club Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Shemale israel Alineación oficial del equipo 'Shemale israel' en el partido 4 - 0 Chire Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Chire Club Fútbol' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shemale israel

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el Shemale va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jorge Antonio Ozorio, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Shemale va aconseguir el 2 - 0 quan Andrei Maraloiu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Mirosław Dembowski va incrementar l'avantatge de Shemale amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Lado Šenveter va pentinar un córner cap al segon pal que Francisco Sanz va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Lado Šenveter va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Shemale se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Francisco Sanz del Shemale ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Minas Politis al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jorge Antonio Ozorio va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Shemale ho intentava per la dreta per mitjà de Şerban Băjănaru, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Antonio Ozorio, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andrei Maraloiu per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Minas Politis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Lado Šenveter de Shemale va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Andrei Maraloiu de Shemale va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bastián Cota de Shemale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Antonio Ozorio de Shemale amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Chire Club Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fútbol a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bastien Barbaroux va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.