Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

APGCSI (120447) - Simbita (489348) » 675991087: T66/J2/VII

Liga 675991087 Información oficial sobre el partido 675991087 en Hattrick

15.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VII.657 (38693)

Fdiz FC Alineación oficial del equipo 'Fdiz FC' en el partido 1 - 2 jaen ni pollas Alineación oficial del equipo 'jaen ni pollas' en el partido
0 - 1 José Dora (33')
0 - 2 Ignacio Núñez Vázquez (36')
Crispín Martin Fernández (63') 1 - 2
Fdiz FC Alineación oficial del equipo 'Fdiz FC' en el partido 1 - 2 jaen ni pollas Alineación oficial del equipo 'jaen ni pollas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fdiz FC Alineación oficial del equipo 'Fdiz FC' en el partido 3 - 1 jaen ni pollas Alineación oficial del equipo 'jaen ni pollas' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fdiz FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El Fdiz no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Crispín Martin Fernández es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Fulgenci Cabanes va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Fdiz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hodei Gras ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Fdiz va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fulgenci Cabanes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Ángel Velasco Miranda.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Milián Ibañez Aldecoa no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 200 Minuto 38 (Ocasión de falta): Fulgenci Cabanes va xutar una falta al minut 38 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Xavi Silla quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

jaen ni pollas

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): El jugador José Dora de jaen es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ignacio Núñez Vázquez de jaen va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Marchena va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de jaen van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mikel Mendiburu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del jaen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Antonio Tamudo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Núñez Vázquez.