Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nervi del sisbeck F. C. (1591725) - FC Osopel (798616) » 675990686: T66/J13/VII

Liga 675990686 Información oficial sobre el partido 675990686 en Hattrick

31.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VII.649 (38685)

Real Diplo Alineación oficial del equipo 'Real Diplo' en el partido 4 - 0 FILIAL DEL VALENCIA MESTALLA Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL VALENCIA MESTALLA' en el partido
Vlad-Andrei Poduţ (37') 1 - 0
Gervasio Echacán (47') 2 - 0
Jesús Romero Gámez (65') 3 - 0
Gilbert Prunes (79') 4 - 0
Real Diplo Alineación oficial del equipo 'Real Diplo' en el partido 4 - 0 FILIAL DEL VALENCIA MESTALLA Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL VALENCIA MESTALLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Diplo Alineación oficial del equipo 'Real Diplo' en el partido 5 - 0 FILIAL DEL VALENCIA MESTALLA Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL VALENCIA MESTALLA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Diplo

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 37, indicava inequívocament que en Vlad-Andrei Poduţ va saber trobar la xarxa rival. Diplo desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Diplo va aconseguir el 2 - 0 quan Gervasio Echacán va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Diplo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús Romero Gámez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Gilbert Prunes va augmentar l'avantatge de Diplo a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Vlad-Andrei Poduţ va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Diplo.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vlad-Andrei Poduţ. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vlad-Andrei Poduţ de Diplo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Jordi Sirerol gairebé va marcar per a Diplo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Gilbert Prunes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 李 (Li) 福泉 (Fuquan) de Diplo es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vlad-Andrei Poduţ de Diplo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FILIAL DEL VALENCIA MESTALLA

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Ibon Doliva va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 205 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Víctor Oyanguren de VALENCIA va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Carmelo Covarrubias al minut 59 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ibon Doliva de VALENCIA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Justino López Castro després que el jugador de VALENCIA li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bertomeu Capalleras.