Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real sporting de gij0n (1372656) - Reial Club Deportiu Mallorca (1587864) » 675990318: T66/J5/VII

Liga 675990318 Información oficial sobre el partido 675990318 en Hattrick

05.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VII.643 (38679)

Anelailulepa Alineación oficial del equipo 'Anelailulepa' en el partido 4 - 2 OrgulloYtradicion Alineación oficial del equipo 'OrgulloYtradicion' en el partido
0 - 1 Albentosa Serentill (17')
Víctor Bigas (21') 1 - 1
1 - 2 Himar Navarrete (52')
Liborio Cajade (64') 2 - 2
Todor Dichev (67') 3 - 2
Ignacio Fidalgo (69') 4 - 2
Anelailulepa Alineación oficial del equipo 'Anelailulepa' en el partido 4 - 2 OrgulloYtradicion Alineación oficial del equipo 'OrgulloYtradicion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anelailulepa Alineación oficial del equipo 'Anelailulepa' en el partido 1 - 2 OrgulloYtradicion Alineación oficial del equipo 'OrgulloYtradicion' en el partido
Tiene bastante suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,3 % 59,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anelailulepa

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, Anelailulepa aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Víctor Bigas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Liborio Cajade va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 64.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats van embogir quan en Todor Dichev va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Anelailulepa.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Anelailulepa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Fidalgo va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Raúl Cugulls va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Damián Igartua. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Todor Dichev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Víctor Bigas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Todor Dichev de Anelailulepa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dídac Bersach de Anelailulepa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

OrgulloYtradicion

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El OrgulloYtradicion sempre confia amb les genialitats d'en Albentosa Serentill; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador de OrgulloYtradicion Himar Navarrete va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 52 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): OrgulloYtradicion va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joaquín Dazne va desviar el xut final de Jacob Damians després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del OrgulloYtradicion que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jacob Damians, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Damián Igartua, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): OrgulloYtradicion va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Rafael Medina Graña va quedar-se sol davant el porter Joaquín Dazne, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Rafael Medina Graña de OrgulloYtradicion va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.