Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Galdeano (799554) - skeuitos (440998) » 675989760: T66/J6/VII

Liga 675989760 Información oficial sobre el partido 675989760 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.633 (38669)

Real Betis Balompié, Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié,' en el partido 2 - 0 GlobberTorpes FC Alineación oficial del equipo 'GlobberTorpes FC' en el partido
Kresal Errekaetxea (7') 1 - 0
Joan Esteve Visén (24') 2 - 0
Real Betis Balompié, Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié,' en el partido 2 - 0 GlobberTorpes FC Alineación oficial del equipo 'GlobberTorpes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Betis Balompié, Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié,' en el partido 2 - 0 GlobberTorpes FC Alineación oficial del equipo 'GlobberTorpes FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balompié,

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Kresal Errekaetxea, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Balompié, es posava per davant!
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): Als 24 minuts, Joan Esteve Visén va ampliar l'avantatge de Balompié, amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Balompié, la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis María Durall va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 87 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Luca de Tena de Balompié, va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Palomeque.

GlobberTorpes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Elías Amado no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Carlos Valero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): GlobberTorpes va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 43, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Josep Beltran.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Stefan Hristov va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Benedito Bora.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Adrián López de Madrid ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Richi Campins de GlobberTorpes es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.