Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valira FC (1460685) - Real Avilés (1589519) » 675989725: T66/J11/VII

Liga 675989725 Información oficial sobre el partido 675989725 en Hattrick

17.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VII.632 (38668)

Puerto United Alineación oficial del equipo 'Puerto United' en el partido 0 - 3 Crozil CF Alineación oficial del equipo 'Crozil CF' en el partido
0 - 1 Alejandro Revilla (20')
0 - 2 Guanarteme Romero (24')
0 - 3 Luis Salazar Murillo (37')
Puerto United Alineación oficial del equipo 'Puerto United' en el partido 0 - 3 Crozil CF Alineación oficial del equipo 'Crozil CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Puerto United Alineación oficial del equipo 'Puerto United' en el partido 1 - 4 Crozil CF Alineación oficial del equipo 'Crozil CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puerto United

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Miguel Barceló Serramaler va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Santiago de la Pinta i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Puerto, però el xut de Lubín Bernabeu va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Puerto va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 39 que Santiago de la Pinta no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Lubín Bernabeu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Lubín Bernabeu de Puerto es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 50, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Puerto la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Gerardo Estaña de Puerto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Crozil CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alejandro Revilla que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Crozil.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al 24 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Crozil augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Guanarteme Romero es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Crozil va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Luis Salazar Murillo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Haritzeder Armo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Veniamin Tsimarkin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Crozil va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Crozil quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Miguel Barceló Serramaler va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): José Garaz de Crozil va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Garaz.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Umberto Maioni de Crozil va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.