Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVA CARTAGENA (1414929) - AE SAD (47513) » 675977403: T66/J11/VII

Liga 675977403 Información oficial sobre el partido 675977403 en Hattrick

17.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VII.412 (38448)

Arganda city FC Alineación oficial del equipo 'Arganda city FC' en el partido 3 - 0 AE SAD Alineación oficial del equipo 'AE SAD' en el partido
Raúl Martínez Blanco (9') 1 - 0
Felipe Muñoz (40') 2 - 0
Miguel Ángel Solano (73') 3 - 0
Arganda city FC Alineación oficial del equipo 'Arganda city FC' en el partido 3 - 0 AE SAD Alineación oficial del equipo 'AE SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arganda city FC Alineación oficial del equipo 'Arganda city FC' en el partido 0 - 1 AE SAD Alineación oficial del equipo 'AE SAD' en el partido
Tiene bastante suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arganda city FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Raúl Martínez Blanco va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Arganda.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Arganda va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 40, quan Felipe Muñoz, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Àngel de Castellarnau va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Miguel Ángel Solano va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Arganda posava el marcador 3 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Palomo Mendiola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42, Ricardo Ardiles de Arganda va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

AE SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Claudio Gradín quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Miodrag Vićentijević va fer una jugada per la banda esquerra, però Pablo Zurica va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Uwe Kernen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SAD havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Anton Neuengamme va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pablo Zurica va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): SAD va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 74, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Miodrag Vićentijević.